Az Európai Unió új szabályozást fogadott el az élelmiszer- és textilhulladék csökkentésére. A cél, hogy 2030-ra az élelmiszer-hulladékot a háztartásokban és vendéglátásban legalább 30%-kal, míg az ipari élelmiszer-ellátási láncban 10%-kal mérsékeljék. Emellett a divatiparban bevezetnek egy új kötelezettséget, miszerint a ruhagyártóknak anyagi felelősséget kell vállalniuk termékeik újrahasznosításáért és gyűjtéséért. Ez segíti a körforgásos gazdaság megerősítését, és visszaszoríthatja a „fast fashion” okozta környezeti károkat. Az intézkedések célja, hogy Európa klímasemleges és erőforrás-hatékony kontinenssé váljon.
A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk.Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. A harmadik féltől származó sütik segítenek a weboldal használatának elemzésében, tárolják a preferenciáit és releváns tartalmakat és hirdetéseket biztosítanak Önnek.
Ezeket a sütiket csak az Ön előzetes beleegyezésével tároljuk a böngészőjében.Eldöntheti, hogy engedélyezi vagy letiltja ezeket a sütiket, de bizonyos sütik letiltása befolyásolhatja a böngészési élményt.